Novosti

Informacije o festivalu

Gdje su ples i pjesma tu su Libretići!

18.06.2018.

Gdje su ples i pjesma tu su Libretići. I ove godine veseli raspjevani zadarski slavuji ispunili su Dnevni boravak svojom pozitivom, pod budnim okom Ivane i Dinka Habuša.

Glazbeni studio Libreto s ponosom nam predstavlja vatromet prekrasne glazbe, stihova i pokreta koji su marljivo i s ljubavlju stvarali čitave školske/akademske 2018./19. godine kroz redovito pohađanje satova Zbora (Dječji zbor Libretići, više dobnih uzrasta), Osnova vokalne tehnike (pjevači solisti), te klasične gitare.

Nakon nastupa u Kvartu, očekuje ih i veliko "finale" - upriličit će ga u utorak, 19. lipnja od 19 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru, a u Godišnju glazbeno - scensku produkciju involvirani su svi polaznici Glazbenoga studija. 

Impresivnim lineupom ovogodišnji KvART upisuje se na festivalsku kartu Dalmacije

23.05.2019.

Glazbeni program KvART-a '19 promovira temu stvaranja kao pokretačke snage razvoja pojedinca i društva. Čini to kroz pomno osmišljena gostovanja kreativnih stvaralaca, hrvatskih i inozemnih glazbenih sastava i umjetnika koje javnost prvenstveno prepoznaje kroz autorstvo.

KvART '19 – Stvarajmo zajedno!

22.05.2019.

Tisuće posjetitelja prošlogodišnjeg KvartArt festivala značilo je samo jedno – ovo već tradicionalno predsezonsko događanje u Zadru mora dobiti svoj nastavak. I dobilo je! KvART '19 donosi nove aktivnosti, nove aktere, ali dobro znani entuzijazam i atmosferu!

Mural Valentina Radmana kao uspomena na ovogodišnji KvartArt

27.06.2018.

Odnedavno u ulici Stjepana Radića boravi jedna lijepa dama. Zapazit će je i građani i turisti. Riječ je o novom muralu Valentina Radmana! :)