Novosti

Informacije o festivalu

KvartArt u znaku Posejdonovog carstva

19.06.2018.

Polaznici radionica "Budilica" odigrali su predstavu "La rabbia di Poseidone" (Posejdonov bijes) na talijanskom jeziku!

Mali glumci su uz vodstvo stručnjaka sudjelovali i u postavljanju predstave, u svim segmetima  od realizacije, scenografije, koreografije i teksta. Poruka ove priče je naglasiti važnost ekologije uz očuvanja prirode i mora.

Budilica je tvrtka za usluge poduke u kojoj se već četiri godine održavaju raznovrsne kreativne radionice za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

Djeca pohađaju likovne, glazbene i plesne radionice, satove sviranja, lutkarske igrokaze, program malih istraživača, te tako kroz glumu, situacijski pristup i igru usvajaju osnove talijanskog jezika.

Firmu su osnovale Sanda Franić, prof. talijanskog jezika i književnosti i pedagogije, Dragana Drezga, prof. njemačkog i talijanskog jezika i književnosti, Jasmina Bezak, odgojitelj i Diana Blažić Subašić, prof. talijanskog i francuskog jezika i književnosti.

Impresivnim lineupom ovogodišnji KvART upisuje se na festivalsku kartu Dalmacije

23.05.2019.

Glazbeni program KvART-a '19 promovira temu stvaranja kao pokretačke snage razvoja pojedinca i društva. Čini to kroz pomno osmišljena gostovanja kreativnih stvaralaca, hrvatskih i inozemnih glazbenih sastava i umjetnika koje javnost prvenstveno prepoznaje kroz autorstvo.

KvART '19 – Stvarajmo zajedno!

22.05.2019.

Tisuće posjetitelja prošlogodišnjeg KvartArt festivala značilo je samo jedno – ovo već tradicionalno predsezonsko događanje u Zadru mora dobiti svoj nastavak. I dobilo je! KvART '19 donosi nove aktivnosti, nove aktere, ali dobro znani entuzijazam i atmosferu!

Mural Valentina Radmana kao uspomena na ovogodišnji KvartArt

27.06.2018.

Odnedavno u ulici Stjepana Radića boravi jedna lijepa dama. Zapazit će je i građani i turisti. Riječ je o novom muralu Valentina Radmana! :)