Novosti

Informacije o festivalu

"Mali kemičari": Eksperimentiranje na otvorenom

20.06.2018.

Ples, glazba, poezija, svega toga ne fali nam u Kvartu, ali imamo mi i epruvete, plamenike i hrpu znatiželjnih mališana spremnih za pustolovinu za male kemičare!

Mali kemičari proizašli su iz prošlogodišnjeg uspjelog projekta Mali znanstvenici. Radionice se odvijaju u Gradskoj knjižnici Zadar i za njima uvijek vlada velik interes, a u programu su zanimljivi sadržaji i eksperimenti iz područja kemije.

Radionice su namijenjene djeci nižih razreda osnovne škole.

Radionicu su vodili prof. Andreja Kakša i prof. Matija Kakša, od kojih dozajemo kako su baš ovom radionicom na otvorenom zaokružene mjesečne radionice Malih kemičara koje su se održavale tijekom cijele školske godine. 

Impresivnim lineupom ovogodišnji KvART upisuje se na festivalsku kartu Dalmacije

23.05.2019.

Glazbeni program KvART-a '19 promovira temu stvaranja kao pokretačke snage razvoja pojedinca i društva. Čini to kroz pomno osmišljena gostovanja kreativnih stvaralaca, hrvatskih i inozemnih glazbenih sastava i umjetnika koje javnost prvenstveno prepoznaje kroz autorstvo.

KvART '19 – Stvarajmo zajedno!

22.05.2019.

Tisuće posjetitelja prošlogodišnjeg KvartArt festivala značilo je samo jedno – ovo već tradicionalno predsezonsko događanje u Zadru mora dobiti svoj nastavak. I dobilo je! KvART '19 donosi nove aktivnosti, nove aktere, ali dobro znani entuzijazam i atmosferu!

Mural Valentina Radmana kao uspomena na ovogodišnji KvartArt

27.06.2018.

Odnedavno u ulici Stjepana Radića boravi jedna lijepa dama. Zapazit će je i građani i turisti. Riječ je o novom muralu Valentina Radmana! :)