Novosti

Informacije o festivalu

"Mali princ" osvojio srca publike

18.06.2018.

Za predstavu "Mali princ" u Backstage prostoru festivala KvartArt tražilo se mjesto više. Glavni i odgovorni? Kazališna udruga "Igrajmo se" koja ove godine slavi 15 godina djelovanja.

S jučerašnjim nastupom treće grupe na pozornici KvartArt festivala priveli smo ovu nastavnu godinu kraju, kaže nam Lucija Dovranić. 

Iza njih su čak četiri premijere: Put oko svijeta, Naopake bajke, Mali princ i Oblaci, te dodjela nagrada NOBI. Ovu rođendansku godinu ostvarili su i inozemno gostovanje, na festivalu u Padovi.

''Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim našim suradnicima, medijima, donatorima, Gradu Zadru i Zadarskoj županiji na pomoći i podršci. Zahvaljujemo se i roditeljima i prijateljima na razumijevanjuiI suradnji. Još jedan naklon našoj brojnoj publici koja nas svake godine podržava u sve većem broju''.

Voditeljice "Igrajmo se" Matija Šango Šimurina, Lucija Dovranić i Ana Šarić se zasad ''odjavljuju'', no u backstageu slažu se grupe za iduću godinu. Zainteresirani? Upis novih članova

Impresivnim lineupom ovogodišnji KvART upisuje se na festivalsku kartu Dalmacije

23.05.2019.

Glazbeni program KvART-a '19 promovira temu stvaranja kao pokretačke snage razvoja pojedinca i društva. Čini to kroz pomno osmišljena gostovanja kreativnih stvaralaca, hrvatskih i inozemnih glazbenih sastava i umjetnika koje javnost prvenstveno prepoznaje kroz autorstvo.

KvART '19 – Stvarajmo zajedno!

22.05.2019.

Tisuće posjetitelja prošlogodišnjeg KvartArt festivala značilo je samo jedno – ovo već tradicionalno predsezonsko događanje u Zadru mora dobiti svoj nastavak. I dobilo je! KvART '19 donosi nove aktivnosti, nove aktere, ali dobro znani entuzijazam i atmosferu!

Mural Valentina Radmana kao uspomena na ovogodišnji KvartArt

27.06.2018.

Odnedavno u ulici Stjepana Radića boravi jedna lijepa dama. Zapazit će je i građani i turisti. Riječ je o novom muralu Valentina Radmana! :)