Novosti

Informacije o festivalu

Nedjeljno jutro u Kvartu u znaku plesa i glazbe

17.06.2018.

Izuzetno bogato programsko jutro danas na KvartArt festivalu na Voštarnici!

Uz nekoliko radionica u organizaciji HDLU-a Zadar, posebno je veselo bilo uz Teatar Erato koji nam je izveo glazbenu komediju "Od tišine do glazbe" oduševljavajući i veliku i malu publiku.

A plesne vještine pokazali su mališani iz ansambla "Budi budilica" s upečatljivom koreografijom i kostimima kroz predstavu "Posejdonova ljutnja".

Nudio se i treći pogled na Kvart, a riječ je o akciji u suradnji sa zadarskim vatrogascima koji su nam donijeli - dizalicu za vrhunski pogled na festival.

U dnevnom boravku okupili su se i članovi Pozitive senior sa svojim radovima. Moglo bi se reći - sve generacije nalaze se u Kvartu. Program se nastavlja sve do 23. lipnja

Impresivnim lineupom ovogodišnji KvART upisuje se na festivalsku kartu Dalmacije

23.05.2019.

Glazbeni program KvART-a '19 promovira temu stvaranja kao pokretačke snage razvoja pojedinca i društva. Čini to kroz pomno osmišljena gostovanja kreativnih stvaralaca, hrvatskih i inozemnih glazbenih sastava i umjetnika koje javnost prvenstveno prepoznaje kroz autorstvo.

KvART '19 – Stvarajmo zajedno!

22.05.2019.

Tisuće posjetitelja prošlogodišnjeg KvartArt festivala značilo je samo jedno – ovo već tradicionalno predsezonsko događanje u Zadru mora dobiti svoj nastavak. I dobilo je! KvART '19 donosi nove aktivnosti, nove aktere, ali dobro znani entuzijazam i atmosferu!

Mural Valentina Radmana kao uspomena na ovogodišnji KvartArt

27.06.2018.

Odnedavno u ulici Stjepana Radića boravi jedna lijepa dama. Zapazit će je i građani i turisti. Riječ je o novom muralu Valentina Radmana! :)