Novosti

Informacije o festivalu

Subotnje jutro u Kvartu u ritmu karaoka i bubnjara!

17.06.2017.

Subotnje jutro u KvartArtu započelo je veselo, velikim balonima od sapunice, dizanjem 30 metara uvis na dizalici vatrogasaca, bilo je tu i bubnjanja na džembeu, karaoka, limunade i voća...zaista pregršt događanja na prostoru bivše vojarne Stjepana Radića u ''kvartu'' Voštarnica privuklo je Zadranke i Zadrane.

Na maloj radionici u dnevnom boravku djeca su učila kako se radi origami, a na radionici bubnjanja upoznali su kako je nastao instrument džembe.

"Svaštarnica" kao tradicionalan program Gradske knjižnice za tinejdžere spontano se preselio u Dnevni boravak, pa su pale i karaoke.

U dnevnom boravku nalazi se i kutija za donacije skatera, da bi skatepark "preživio" i na jesen i zimu.

Program se nastavlja poslijepodne u pripremi najboljeg roštilja i uz plesni program, te vrhunac večeri u 21 sat - koncert Sexymotherfuckersa na Glazbodromu.

"Mali kemičari": Eksperimentiranje na otvorenom

20.06.2018.

Ples, glazba, poezija, svega toga ne fali nam u Kvartu, ali imamo mi i epruvete, plamenike i hrpu znatiželjnih mališana spremnih za pustolovinu za male kemičare!

Drama Plus u Dnevnom boravku "razotkrila" je Cara!

20.06.2018.

Drama Plus u Dnevnom boravku razotkrila je Cara! Riječ je o mladoj ekipi glumačkog ansambla koja pod budnim okom redatelja Vinka Radovčića sudjeluje na KvartArtu i ove godine.

"GRADIONICA": Pogledajte sjajne ideje za bolji Bili Brig

20.06.2018.

Kako transformirati Bili Brig u kvart što ugodniji i sadržajno bogatiji za život? Nekoliko sjajnih ideja stiže iz radionice zadarskih arhitekata.