Novosti

Informacije o festivalu

Subotnje jutro u Kvartu u ritmu karaoka i bubnjara!

17.06.2017.

Subotnje jutro u KvartArtu započelo je veselo, velikim balonima od sapunice, dizanjem 30 metara uvis na dizalici vatrogasaca, bilo je tu i bubnjanja na džembeu, karaoka, limunade i voća...zaista pregršt događanja na prostoru bivše vojarne Stjepana Radića u ''kvartu'' Voštarnica privuklo je Zadranke i Zadrane.

Na maloj radionici u dnevnom boravku djeca su učila kako se radi origami, a na radionici bubnjanja upoznali su kako je nastao instrument džembe.

"Svaštarnica" kao tradicionalan program Gradske knjižnice za tinejdžere spontano se preselio u Dnevni boravak, pa su pale i karaoke.

U dnevnom boravku nalazi se i kutija za donacije skatera, da bi skatepark "preživio" i na jesen i zimu.

Program se nastavlja poslijepodne u pripremi najboljeg roštilja i uz plesni program, te vrhunac večeri u 21 sat - koncert Sexymotherfuckersa na Glazbodromu.

Mural Valentina Radmana kao uspomena na ovogodišnji KvartArt

27.06.2018.

Odnedavno u ulici Stjepana Radića boravi jedna lijepa dama. Zapazit će je i građani i turisti. Riječ je o novom muralu Valentina Radmana! :)

Centar za mlade više nije "priča u oblacima"

24.06.2018.

O Centru za mlade mnogi novinari u Zadru pišu gotovo 15 godina. Ovaj je projekt uvijek ''visio u zraku'', ali priča se pokrenula u jednom novom smjeru. Centar za mlade možda nije pitanje dana, ali gotovo je s čekanjem. Gdje ima volje, ima i načina.

Uz roštiljadu i Kawasaki 3P završio ovogodišnji KvartArt festival

24.06.2018.

Subota, 23. lipnja, ujedno je bila i posljednji dan Festivala zadarske urbane kulture, KvartArt. Posjetio ga je i zadarski gradonačelnik Branko Dukić.