https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Andrej Fric: Prvi zadarski filmski kviz na otvorenom prošao u izuzetno opuštenoj, pozitivnoj i poticajnoj atmosferi! - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Andrej Fric: Prvi zadarski filmski kviz na otvorenom prošao u izuzetno opuštenoj, pozitivnoj i poticajnoj atmosferi!

05.06.2017.

Andrej Fric, voditelj filmskog kviza na otvorenom u sklopu KvartArt festivala, podijelio je s nama svoje dojmove!

Dnevni boravak u sklopu festivala KvartArt u nedjelju navečer pokazao se kao savršena oaza za sve ljubitelje pub kvizova! Nisu izostale ni vrijedne nagrade.

Nakon ''okršaja'' na papirima, uz zadarsko craft pivo Plavuša, evo i poretka :

1. Glup i gluplji

2. Frenki goes to Hollywood

3. Band of brothers and sisters

Andrej Fric, voditelj kviza, podijelio je s nama i svoje dojmove:

''Prvi zadarski filmski kviz na otvorenom prošao je u izuzetno opuštenoj, pozitivnoj i poticajnoj atmosferi. Kombinacija intelektualnog "rada" i "chill outa", druženja, smijeha i glazbe ponudila je potpuni doživljaj nedjeljne večeri.

Bez obzira na kašnjenje kviza uslijed "sunčanih" problema, ekipe su strpljivo čekale početak družeći se međusobno... iz voditeljske perspektive, bio je užitak raditi - posebno jer se pritisak nije osjećao, već su mi opuštenošću umanjili tremu.

Povratne informacije od natjecatelja su izuzetno pozitivne, ekipe koje su čak "štekale" sa odgovorima kazale su da su uživale u zanimljivosti pitanja i saznanju novih informacija/filmova koje valja pogledati.

Povukla se i ideja kako bi bilo idealno, ukoliko je moguće na istom ili ako ne, drugom prostoru- održati tijekom ljeta još takvih kvizeva na otvorenom!"

Bila je to još jedna zanimljiva večer na KvartArtu, a brojne ekipe filmoljubaca otišle su kući sa željom da se filmski kviz u ovom ''open air'' izdanju - ponovi!

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10