https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Antonio Šarić radit će svoj prvi podcast uživo pred publikom - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Antonio Šarić radit će svoj prvi podcast uživo pred publikom

28.06.2023.

Na pozornici Dnevnog boravka na KvArtu, svoj će sad već Zadranima dobro poznati podcast Svijet oko mene, voditi Antonio Šarić.

KvartArt Zadar nakon zimskog izdanja na Sfingi, ovoga ljeta vraća se na Voštarnicu i donosi uzbudljivi niz koncerata! 

Od 29. lipnja do 2. srpnja na Voštarnici, KvartArt će glazbom oživjeti javne prostore oko Gradske knjižnice i Centra za mlade.

Gostovat će bendovi koji će svojim stilskim i žanrovskim habitusom, privući najraznolikiju publiku, a svakoga dana s bendovima i glazbenicima prije koncerta, na pozornici Dnevnog boravka, svoj će sad već Zadranima dobro poznati podcast Svijet oko mene, voditi Antonio Šarić.

Podcaste planiram snimati četiri dana, svaki festivalski dan! Ugostit ću tri zadarska benda, Torpedo, Triggers, Alergiju, potom Kliniku Denisa Kataneca, Hiljsona Mandelu i Vojka V. Zamišljeno je da podcast počne pola sata ili sat prije svirke i da traje oko pola sata. Imat ćemo pravi podcast, samo uživo, smjestit ćemo se na pozornici, ležerno, priča, piće... Pričat ćemo o svim aktualnostima. Prvi je to put da se to radi ovako u Zadru. Ljudi streamaju podcaste preko streaming servisa uživo, ali ovako pred publikom - ne baš! Planiram sve te snimke podići i na svoj Spotify i Youtube kanal za one koji su propustili Live podcast s Kvarta, a i neka ostane u arhivi, lijepa uspomena, kazao nam je Šarić ususret Kvart festivalu. 

 

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10