Novosti

Informacije o festivalu

Circo art poslijepodne u Kvartu: Vratolomije i trening snage

19.06.2018.

Udruga za scensku umjetnost "Circo Art" predstavila je na KvartArtu radionice na otvorenom.

Dnevni boravak uskoro je postao prava pozornica nalik onoj u talent show emisijama. Voditeljica Circo arta Xiomara Ratković i družina mališanima su pružili priliku za nevjerojatne pokrete i vratolomije. Sigurnost prije svega, naravno, no adrenalina nije nedostajalo.

Zadrani su upoznali rad Circo arta i putem predstava u kazalištu koje su uvijek dobro posjećene. 

Udruga "Circo Art" osnovana je 2013. godine i već iza sebe ima nekoliko individualnih izvedbi osnivačice Udruge Xiomare Ratković, zatim sada već poznati duet s Kristinom Lisicom na Super Talent Show-u 2016.

Tzv. acro yoga kojom se udruga bavi zavladala je i na KvartArtu!

Alba Miočev u Vruljici će oslikati Stube Slavoljuba Penkale!

26.06.2019.

Ovih dana pažnju javnosti osvojila je jedna mlada zadarska umjetnica. Autorica je nekoliko murala u Zadru, u Sisku je izradila remek-djelo u sklopu 4. festivala ulične umjetnosti Re: Think Sisak, a sada nam najavljuje novi projekt. Upoznajte Albu Miočev (FOTO: NIkola Čutuk, PIXSELL

"Bersa u kvartu": Zadar ima novi mural

24.06.2019.

Na neuglednom išaranom zidu u ulici Stjepana Radića, obasut pastelnim šarenilom, ovoga tjedna je u čast 85. godišnjice smrti, iznikao Blagoje Bersa!

Završen treći KvartArt festival!

23.06.2019.

Nastupom riječkog rock benda Jonathan završio je u subotu, 22. lipnja KvartArt festival, ove godine pod sloganom "Stvarajmo zajedno"! A stvaralo se od 14. do 22. lipnja ne samo na Voštarnici u sklopu stare vojarne koja bi prema najavama trebala "udomiti" Centar za mlade, već i na Bilom Brigu. Tako se po prvi put ovaj sada već tradicionalni predsezonski događaj proširio i na druge kvartove.