Novosti

Informacije o festivalu

Gdje su ples i pjesma tu su Libretići!

18.06.2018.

Gdje su ples i pjesma tu su Libretići. I ove godine veseli raspjevani zadarski slavuji ispunili su Dnevni boravak svojom pozitivom, pod budnim okom Ivane i Dinka Habuša.

Glazbeni studio Libreto s ponosom nam predstavlja vatromet prekrasne glazbe, stihova i pokreta koji su marljivo i s ljubavlju stvarali čitave školske/akademske 2018./19. godine kroz redovito pohađanje satova Zbora (Dječji zbor Libretići, više dobnih uzrasta), Osnova vokalne tehnike (pjevači solisti), te klasične gitare.

Nakon nastupa u Kvartu, očekuje ih i veliko "finale" - upriličit će ga u utorak, 19. lipnja od 19 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru, a u Godišnju glazbeno - scensku produkciju involvirani su svi polaznici Glazbenoga studija. 

Alba Miočev u Vruljici će oslikati Stube Slavoljuba Penkale!

26.06.2019.

Ovih dana pažnju javnosti osvojila je jedna mlada zadarska umjetnica. Autorica je nekoliko murala u Zadru, u Sisku je izradila remek-djelo u sklopu 4. festivala ulične umjetnosti Re: Think Sisak, a sada nam najavljuje novi projekt. Upoznajte Albu Miočev (FOTO: NIkola Čutuk, PIXSELL

"Bersa u kvartu": Zadar ima novi mural

24.06.2019.

Na neuglednom išaranom zidu u ulici Stjepana Radića, obasut pastelnim šarenilom, ovoga tjedna je u čast 85. godišnjice smrti, iznikao Blagoje Bersa!

Završen treći KvartArt festival!

23.06.2019.

Nastupom riječkog rock benda Jonathan završio je u subotu, 22. lipnja KvartArt festival, ove godine pod sloganom "Stvarajmo zajedno"! A stvaralo se od 14. do 22. lipnja ne samo na Voštarnici u sklopu stare vojarne koja bi prema najavama trebala "udomiti" Centar za mlade, već i na Bilom Brigu. Tako se po prvi put ovaj sada već tradicionalni predsezonski događaj proširio i na druge kvartove.