https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

"Hip hop hooray" u Menzi - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

"Hip hop hooray" u Menzi

18.06.2019.

Na susretu u Menzi bilo je riječi o hip-hop aktivizmu, inspiraciji i načinu života. Masta Ace poručio je mladima: Vjerujte u sebe, ali uvijek imajte spreman ''plan B''!

Legendarni newyorkški rapper Masta Ace, jedan od najomiljenijih underground MC-ja, velika inspiracija Eminemu, stigao je u KvART! U društvu DJ Phat Philliea i producenta Kooladea, u Menzi se družio s mladim zaljubljenicima u hip hop, a pridružio im se i zadarski beatboxer Filip Rušin.

Uz radionicu iz MC-inga pod nazivom Hip Hop Hooray Masta Ace je govorio o svojoj 30-godišnjoj karijeri i dugovječnosti u glazbenoj industriji.

Koolade, najtiražniji domaći hip-hop producent i multi-instrumentalist.

"DJ Phat Phillie" ključno je ime domaće hip-hop scene – organizator kultnih večeri "Tha Git Down" i "Blackout Hip Hop" te ljetnog festivala Fresh Island na plaži Zrće na otoku Pagu.

Na susretu u Menzi bilo je riječi o hip-hop aktivizmu, inspiraciji i načinu života.

Najzanimljiviji je bio zadatak koji su pred mlade stavili naši hip hop majstori. Donijeli su svoje bitove, a potom je trebalo osmisliti singl. Rezultate ćemo vidjeti i čuti na pozornici večeras u Kvartu!

 

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10