Novosti

Informacije o festivalu

Jednostavno kreativno - craft market u sklopu KvartArt festival-a 2023!

29.06.2023.

Zadarski crafteri kao prave pčelice idu od festivala do festivala. Svaki dan KvartArt-a od 19h, u Backstage zoni crafteri će imati priliku predstaviti svoje unikatne, ručno raðene proizvode.

Podržava se lokalna craft scena i daje im se mogućnost da se direktno upoznaju sa svojim kupcima i promoviraju svoje proizvode. Pronaći možete sve od nakita, modnih dodataka, ukrasa za kosu, keramike pa do prirodne kozmetike i knjiga.

Svega pomalo pripremili su za vas - Artemis dizajn nakit, Beadway by Kate, Bovi by Božena, Go-go rukotvorine keramika, iglicahandmade nakit, OPG Dalnature prirodna kozmetika, Potonka.handmade, SunflowersbyAna, Tinka.upcycled.handmade, udruga Mala filozofija, udruga ZaPis!

Crafteri neće biti usamljeni, bit će veselo i šareno. Pripremaju se eko instalacije - izložba by udruga Prizma, kao i radionica - ulične umjetničke instalacije by Boris Cikač.

Pozivaju se i mladi da svrate i do glazbenog kutka za slobodno korištenje instrumenata - Open Jam Session by Urbofon live.

Bogat, kreativan, šareni program u kvartu na KvartArt-u, svaki dan od 29.6-2.7. od 19h iza Gradske knjiznice Zadar na Vošti!

Vidimo se!

FOTO: Bojan Bogdanić

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!