https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Klinika Denisa Kataneca premijerno u Zadru na KvartArtu! - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Klinika Denisa Kataneca premijerno u Zadru na KvartArtu!

27.06.2023.

U suradnji s Gradom Zadrom, na ovogodišnjem Kvart Art festivalu održat će se posebno izdanje Urbofon Live programa koje 30. lipnja zadarskoj publici predstavlja Kliniku Denisa Kataneca!

U trajanju od 29. lipnja do 2. srpnja, ovogodišnje peto izdanje KvartArt festivala, održava se na parkingu iza Gradske knjižnice Zadar, u neposrednoj blizini budućeg Centra za mlade, a večer za pamćenje priredit će 30. lipnja zagrebački bend Klinika Denisa Kataneca oformljen oko osebujnog kantautora otprije poznatog po projektima FELON i Okanagan LTD te mnogobrojnim nastupima u Hrvatskoj i regiji. 
Žanrovske odrednice benda protežu se od avant-folka, shoegazea i psihodelije do eksperimentalne glazbe. Katanec je prepoznatljiv autor intimnih i emocionalno nabijenih tekstova i pjesama koje upotpunjuje aranžman cijelog sastava Klinike, a publiku nipošto ne ostavlja ravnodušnom.


Već je albumom "Jada jada" nanizao hvalospjeve na glazbenim portalima, a njegov je "pandemijsli tajming" nagnao brojne stare i nove Kliničare na posvećeno preslušavanje u izolaciji vlastitog doma. Otvorivši put prema sve brojnijoj publici, Klinika je novim albumom "Kao Zao Zor" samo zakucala svoj status jedne od najsjajnijih zvijezda na alternativnom nebu.

 
Trenutnu postavu Klinike čine Karlo Cmrk (bas), Brane Norac (električna gitara, vokal), Vinko Vujec (bubnjevi) i Denis Katanec (akustična gitara, vokal).


Gdje?


Voštarnica
Gradska knjižnica Zadar
Ul. Stjepana Radića 11b
Zadar
Kada?


30. lipnja 2023. godine s početkom u 22:00 sata.
 

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10