https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Kvartart festival objavio program: evo što nas čeka četiri dana na Vošti! - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Kvartart festival objavio program: evo što nas čeka četiri dana na Vošti!

24.06.2023.

Vraća nam se festival KvartArt na Voštu! Točno iza Gradske knjižnice Zadar, uz budući Centar za mlade, družimo se s udrugama i kreativnim pojedincima od 29. lipnja do 2. srpnja. Svake večeri koncert, a ulaz naravno besplatan!

Program broji preko 40 aktivnosti, pa nađite nešto za svoj gušt!

Jako se veselimo svirkama. Prve večeri bit će rocka po zadarski! Nastupaju Torpedo, Triggers i Alergija. 

Posebno izdanje Urbofon Live programa na KvartArt festival u petak dovodi Kliniku Denisa Kataneca.
Bend oformljen oko kantautora Denisa Kataneca otprije poznatog po projektima FELON i Okanagan LTD te mnogobrojnim nastupima u Hrvatskoj i regiji, žanrovski se može opisati kao mješavina avant-folka, shoegazea, psihodelije i eksperimentalne glazbe.

Na krilima ovogodišnje prve solističke albumske uspješnice “Mandela Effect” i rasprodanog zagrebačkog koncerta u Tvornici kulture, Hiljson Mandela – jedan od najpopularnijih trap glazbenika naših prostora - u subotu nastupa u Zadru ! 

Vojko V, vodeće regionalno hip-hop ime, čiji glazbeni životopis sadrži šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu i stotine koncerata diljem regije, , a uz prvi album “Vojko” iz 2018., objavio je drugi dio najavljene albumske trilogije - novi album „Dvojko“. Kvart je "zvao čovika"! Bit će to savršena završnica, nedjelja na Kvartu.

Predstavit će nam se ponovo entuzijastične, kreativne snage našeg grada, pojedinci, grupe, udruge. Spomenut ćemo samo neke od njih: Zadarski plesni ansambl, Drama plus, Gesta, Re-kreativci, ZaPis, Prizma, Porat, Kino Zona, imat ćemo craftmarket i Urbofon Live jam session otvoren za sve; čekaju nas i radionice i razgovori, tand up comedy, u fokusu su mladi i njihove aktivnosti i potrebe.

A prije svakog koncerta Antonio Šarić vodit će uživo svoj podcast, a nakon svirki osigurani su i afteri - jedan od njih je i popularni Silent party!

Program možete pogledati i preuzeti na:
https://shorturl.at/dtHJ4

 

 

 

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10