Novosti

Informacije o festivalu

"Mali princ" osvojio srca publike

18.06.2018.

Za predstavu "Mali princ" u Backstage prostoru festivala KvartArt tražilo se mjesto više. Glavni i odgovorni? Kazališna udruga "Igrajmo se" koja ove godine slavi 15 godina djelovanja.

S jučerašnjim nastupom treće grupe na pozornici KvartArt festivala priveli smo ovu nastavnu godinu kraju, kaže nam Lucija Dovranić. 

Iza njih su čak četiri premijere: Put oko svijeta, Naopake bajke, Mali princ i Oblaci, te dodjela nagrada NOBI. Ovu rođendansku godinu ostvarili su i inozemno gostovanje, na festivalu u Padovi.

''Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim našim suradnicima, medijima, donatorima, Gradu Zadru i Zadarskoj županiji na pomoći i podršci. Zahvaljujemo se i roditeljima i prijateljima na razumijevanjuiI suradnji. Još jedan naklon našoj brojnoj publici koja nas svake godine podržava u sve većem broju''.

Voditeljice "Igrajmo se" Matija Šango Šimurina, Lucija Dovranić i Ana Šarić se zasad ''odjavljuju'', no u backstageu slažu se grupe za iduću godinu. Zainteresirani? Upis novih članova

Alba Miočev u Vruljici će oslikati Stube Slavoljuba Penkale!

26.06.2019.

Ovih dana pažnju javnosti osvojila je jedna mlada zadarska umjetnica. Autorica je nekoliko murala u Zadru, u Sisku je izradila remek-djelo u sklopu 4. festivala ulične umjetnosti Re: Think Sisak, a sada nam najavljuje novi projekt. Upoznajte Albu Miočev (FOTO: NIkola Čutuk, PIXSELL

"Bersa u kvartu": Zadar ima novi mural

24.06.2019.

Na neuglednom išaranom zidu u ulici Stjepana Radića, obasut pastelnim šarenilom, ovoga tjedna je u čast 85. godišnjice smrti, iznikao Blagoje Bersa!

Završen treći KvartArt festival!

23.06.2019.

Nastupom riječkog rock benda Jonathan završio je u subotu, 22. lipnja KvartArt festival, ove godine pod sloganom "Stvarajmo zajedno"! A stvaralo se od 14. do 22. lipnja ne samo na Voštarnici u sklopu stare vojarne koja bi prema najavama trebala "udomiti" Centar za mlade, već i na Bilom Brigu. Tako se po prvi put ovaj sada već tradicionalni predsezonski događaj proširio i na druge kvartove.