https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Mediteranski jazz, topli soul! Večeras u Providurovoj Je Veux i Flux benders - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Mediteranski jazz, topli soul! Večeras u Providurovoj Je Veux i Flux benders

16.12.2022.

Večernji program u petak u 20 sati program otvara Flux benders, zadarski autorski bend iza kojeg se krije cijela jedna mala vojska kreativaca, a svoj stil opisuju kao mediteranski pop s primjesama jazza.

Željka Veverec, pjevačica predivnog toplog soul glasa poznata kroz zagrebački sastav Mangroove, zablistala je svojim albumom prvijencem "I Glow" objavljenim pod umjetničkim imenom JE VEUX.

Album - koji je trijumfirao na nagradama Rock&OFF pokupivši onu za album godine, pjesmu godine, pop album i prasak godine, te osvojio Porina za najbolji album elektroničke glazbe zadarskoj će publici predstaviti u 21 sat.

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10