Novosti

Informacije o festivalu

Nedjeljno jutro u Kvartu u znaku plesa i glazbe

17.06.2018.

Izuzetno bogato programsko jutro danas na KvartArt festivalu na Voštarnici!

Uz nekoliko radionica u organizaciji HDLU-a Zadar, posebno je veselo bilo uz Teatar Erato koji nam je izveo glazbenu komediju "Od tišine do glazbe" oduševljavajući i veliku i malu publiku.

A plesne vještine pokazali su mališani iz ansambla "Budi budilica" s upečatljivom koreografijom i kostimima kroz predstavu "Posejdonova ljutnja".

Nudio se i treći pogled na Kvart, a riječ je o akciji u suradnji sa zadarskim vatrogascima koji su nam donijeli - dizalicu za vrhunski pogled na festival.

U dnevnom boravku okupili su se i članovi Pozitive senior sa svojim radovima. Moglo bi se reći - sve generacije nalaze se u Kvartu. Program se nastavlja sve do 23. lipnja

Alba Miočev u Vruljici će oslikati Stube Slavoljuba Penkale!

26.06.2019.

Ovih dana pažnju javnosti osvojila je jedna mlada zadarska umjetnica. Autorica je nekoliko murala u Zadru, u Sisku je izradila remek-djelo u sklopu 4. festivala ulične umjetnosti Re: Think Sisak, a sada nam najavljuje novi projekt. Upoznajte Albu Miočev (FOTO: NIkola Čutuk, PIXSELL

"Bersa u kvartu": Zadar ima novi mural

24.06.2019.

Na neuglednom išaranom zidu u ulici Stjepana Radića, obasut pastelnim šarenilom, ovoga tjedna je u čast 85. godišnjice smrti, iznikao Blagoje Bersa!

Završen treći KvartArt festival!

23.06.2019.

Nastupom riječkog rock benda Jonathan završio je u subotu, 22. lipnja KvartArt festival, ove godine pod sloganom "Stvarajmo zajedno"! A stvaralo se od 14. do 22. lipnja ne samo na Voštarnici u sklopu stare vojarne koja bi prema najavama trebala "udomiti" Centar za mlade, već i na Bilom Brigu. Tako se po prvi put ovaj sada već tradicionalni predsezonski događaj proširio i na druge kvartove.