https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Ništa sporo samo brate gas daj - hip hop fešta kod Sfinge za finale blagdanskog izdanja KvArt festivala - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Ništa sporo samo brate gas daj - hip hop fešta kod Sfinge za finale blagdanskog izdanja KvArt festivala

19.12.2022.

Ništa sporo samo brate gas daj, j***š Hollywood i američki san taj, palme high sky, more night drive... - hip hop fešta kod Sfinge za finale blagdanskog izdanja KvArt festivala ispunila je očekivanja!

Iako je kiša u startu poremetila planove organizatora, nije bilo otkazivanja koncerta Tomislava Pećarića - Peće i Grše, koji su bili planirani za početak. Jednostavno, "prebacilo" ih se na kraj programa, što se pokazalo punim pogodkom. Jer ova dva majstora iz tzv. dalmoškog hip hop kruga itekako su priuštili publici sjajnu atmosferu u parku kod Sfinge.

Nagrađivani hrvatski reper koji je osvanuo i na Billboardovoj ljestvici najslušanijih u Hrvatskoj nakon milijunskih pregleda na Youtubeu, počastio nas je s više hitova. Konobar, Mamba, Pump it, pa čak i TTM-ova MDMA!

I u nedjelju je održan sajam craftera i domaćih kreativaca, a s nama je bila i Varoška pivovara, Brlog i udruga zadarskih barmena Back to basics.

Bilo je zanimljivo vidjeti i kako jedan prostor kojega posjećuju rijetki uz pomoć blagdanskih lampica postaje ugodan prostor za druženje. Isto tako i Sfinga je zasjala u novom sjaju - osim što je obnovljena i vraćen joj je izgubljen mač, ovom prilikom bila je i posebno osvjetljena, sve pohvale Nikoli Ercegu. 

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10