https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Poezija, šansone i DJ radionica u KvArtu - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Poezija, šansone i DJ radionica u KvArtu

21.06.2019.

Cijeli tjedan u KvArtu ispunjen je aktivnostima. Četvrtak je bio rezerviran za pjesnike, ljubitelje francuskog jezika i kulture, ali i one koji su poželjeli okušati se za miks pultom poput profesionalnih DJ-eva!

A za sve one koji su poželjeli partiju šaha, u Dnevnom boravku mogli su pronaći istomišljenike!

Dnevni boravak bio je idealno mjesto za udrugu CINAZ s programom Language cafe. Poezija, razgovor, pjesma, sve na francuskom jeziku.

Jan Kinčl i Nina Maštruko vodili su DJ radionicu.

Prvi dio sastojao se od tehničkog znanja - osnove zvuka, mikseri, gramofoni, plejeri, spajanje opreme i sve što je potrebno za svladati osnove koje se mogu kreativno kombinirati.

Raspravljalo se potom o dva aspekta DJ-anja: tehnici i selekciji. Drugi dio radionice posvetit će se vještini slaganja mikseva. Tu dolazi do izražaja kreativnost u DJ-anju, odnosno kako složiti priču/kolaž od selekcije pjesama. Kao naučiti pravila, te ih zaboraviti i krenuti tražiti svoj stil!

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10