https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Spiza i cuga! Picnic Mingle and fun pobrinut će se za ekipu na KvArtu - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Spiza i cuga! Picnic Mingle and fun pobrinut će se za ekipu na KvArtu

30.06.2023.

Poznajete li osobe koje su uvijek gladne i žedne i baš moraju ''odmah i sad"? Ili ste vi ta osoba? Na festivalu KvArt na Vošti za spizu i cugu pobrinut će se sjajan tim - PicNic mingle and fun.

Food truck je spreman a isto tako i menu! 

Osim hrane na Kvart Artu nudit će i sve vrste Ginova i Spritzeva koje rade s domaćim sirupima. 

Picnic ponuda uključuje četiri izvanredna burgera, sporo kuhane obraze i batate sa raznim toppingsima.

Prvi na redu je Blackie Burger, kojeg krasi brioche od krumpirovog tijesta, sočan 100% juneći burger, domaći senf-med umak, karamelizirani luk, cheddar i crumble od pancete. Ovaj nagrađivani burger pruža savršenu ravnotežu slanih i slatkih okusa, stvarajući jedinstvenu gastronomsku kombinaciju.

Burger od kozica je prava poslastica za ljubitelje morskih delicija. Na brioche pecivu od krumpirovog tijesta nalazi se burger od kozica, sriracha mayo, celer stabljika, kozji sir i svježa salatica. Ovaj burger će vas osvojiti svojom svježinom i aromom, te pružiti potpuno novo iskustvo uživanja u burgerima.

Juicy burger, kao poseban dodatak našoj ponudi, dolazi u pravom trenutku s dolaskom ljeta i prvih pomidora. Ovaj burger sa sočnim 100% junećim burgerom na brioche pecivu od krumpirovog tijesta obogaćen je dijon aioli umakom, guacamoleom, brie sirom, svježom picnic salsom, zelenom salatom i jajem iz slobodnog uzgoja. Juicy burger je savršen izbor za sve koji žele uživati u bogatim i osvježavajućim okusima ljeta.

Za ljubitelje tartufa, tu je Snow Burger. Brioche pecivo od krumpirovog tijesta, sočan 100% juneći burger, umak od tartufa, grana padano, mladi luk i čips od pancete čine ovaj burger pravim gastronomskim užitkom za nepce.

Osim dobro poznatih burgera, u ponudi možete pronaći i Mekane obraze.

Mekani obrazi su ukusna poslastica koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Ovaj delikatan obrok obuhvaća pažljivo pripremljene juneće obraze, kojima je sporom kuhanju omogućeno da postanu nevjerojatno sočni i puni bogatih okusa. Upakovani u svježe brioche pecivo i nadopunjeni raznolikim dodacima kao što su BBQ mayo umak, hrskavi čips od sira, svježi mladi luk i osvježavajuća coleslaw salata, mekani obrazi pružaju savršen spoj teksture i okusa za pravi gastronomski užitak.

Osim neodoljivih burgera, nude i svoje poznate Sweet Potato krumpiriće koji su postali pravi hit među ljubiteljima ukusne hrane. Osvježite svoje nepce s batat krumpirićima u tri različite opcije.

Uživajte u Sweet Potato Truffle Padano krumpirićima s obiljem umaka od tartufa, ukusnim Grana Padano sirom i svježim mladim lukom. Ako ste ljubitelj pistachio okusa, isprobajte Sweet potato Pistachio Aioli- batat krumpiriće sa dijon aioli umakom i posipom od mrvljenog pistachia. Za klasični okus, tu su Classic Sweet potato - hrskavi batat krumpirići začinjeni aromatičnom soli s dodatkom mirisnog ružmarina.

 

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10