Novosti

Informacije o festivalu

Što je KraftArt i zašto ga ne smijete propustiti?

13.06.2018.

Ljeto je stiglo, temperature se dižu, a vama treba osvježenje? Potražite ga na kvartovskom festivalu craft pive! Da, KvartArt festival ove godine donosi izbor kojem je teško odoljeti.

Od 15. do 23. lipnja u sklopu KvartArt festivala otvara se kantun za sve vas koji su spremni podržati lokalne proizvođače piva!

Za one koji ipak nisu zaljubljenici piva, bit će osigurana i ponuda drugih pića uz jedan jedini uvjet - morate kušati pivo lokalnih pivara!

 

 

Alba Miočev u Vruljici će oslikati Stube Slavoljuba Penkale!

26.06.2019.

Ovih dana pažnju javnosti osvojila je jedna mlada zadarska umjetnica. Autorica je nekoliko murala u Zadru, u Sisku je izradila remek-djelo u sklopu 4. festivala ulične umjetnosti Re: Think Sisak, a sada nam najavljuje novi projekt. Upoznajte Albu Miočev (FOTO: NIkola Čutuk, PIXSELL

"Bersa u kvartu": Zadar ima novi mural

24.06.2019.

Na neuglednom išaranom zidu u ulici Stjepana Radića, obasut pastelnim šarenilom, ovoga tjedna je u čast 85. godišnjice smrti, iznikao Blagoje Bersa!

Završen treći KvartArt festival!

23.06.2019.

Nastupom riječkog rock benda Jonathan završio je u subotu, 22. lipnja KvartArt festival, ove godine pod sloganom "Stvarajmo zajedno"! A stvaralo se od 14. do 22. lipnja ne samo na Voštarnici u sklopu stare vojarne koja bi prema najavama trebala "udomiti" Centar za mlade, već i na Bilom Brigu. Tako se po prvi put ovaj sada već tradicionalni predsezonski događaj proširio i na druge kvartove.