https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Subota na KvartArtu bit će "Antin dan" - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Subota na KvartArtu bit će "Antin dan"

14.06.2018.

Subota, 16.6. je "Antin dan" u KvartArtu u Zadru! Uz projekciju filma, izložbu, okrugli stol, prezentaciju knjige i koncert njemu omiljenih Mayales, Letronika i Lice Mista, pušta se samo glazba Ante Perkovića, družimo se i pričamo o čovjeku koji je ostavio neizbrisiv trag na hrvatskoj umjetničkoj sceni.

PROGRAM:

Multimedijalna dvorana GKZD 11 h – PROJEKCIJA: Dijelovi iz dokumentarne TV serije "Borderland Soundtrack" inspirirane knjigom "Sedma republika" Ante Perkovića (Redateljica: Brankica Drašković)

Dnevni boravak 18 i 30 h – IZLOŽBA: Fragmenti iz Zadra – Ante u razgovorima sa zadarskim prijateljima

Skate park 19 h – OKRUGLI STOL I PREZENTACIJA KNJIGE SEDMA REPUBLIKA - Ante i glazbeno stvaralaštvo, kritika, književnost, radio / Sudionici: Roman Simić, Boris Pavelić, Ljubica Letinić, Krešimir Blažević, Borut Šeparović, Zoran Stajčić

Žutinel, 22 i 30 h – KONCERT: Lice mista, Letronika, Mayales 

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10