Novosti

Informacije o festivalu

Subota na KvartArtu bit će "Antin dan"

14.06.2018.

Subota, 16.6. je "Antin dan" u KvartArtu u Zadru! Uz projekciju filma, izložbu, okrugli stol, prezentaciju knjige i koncert njemu omiljenih Mayales, Letronika i Lice Mista, pušta se samo glazba Ante Perkovića, družimo se i pričamo o čovjeku koji je ostavio neizbrisiv trag na hrvatskoj umjetničkoj sceni.

PROGRAM:

Multimedijalna dvorana GKZD 11 h – PROJEKCIJA: Dijelovi iz dokumentarne TV serije "Borderland Soundtrack" inspirirane knjigom "Sedma republika" Ante Perkovića (Redateljica: Brankica Drašković)

Dnevni boravak 18 i 30 h – IZLOŽBA: Fragmenti iz Zadra – Ante u razgovorima sa zadarskim prijateljima

Skate park 19 h – OKRUGLI STOL I PREZENTACIJA KNJIGE SEDMA REPUBLIKA - Ante i glazbeno stvaralaštvo, kritika, književnost, radio / Sudionici: Roman Simić, Boris Pavelić, Ljubica Letinić, Krešimir Blažević, Borut Šeparović, Zoran Stajčić

Žutinel, 22 i 30 h – KONCERT: Lice mista, Letronika, Mayales 

Alba Miočev u Vruljici će oslikati Stube Slavoljuba Penkale!

26.06.2019.

Ovih dana pažnju javnosti osvojila je jedna mlada zadarska umjetnica. Autorica je nekoliko murala u Zadru, u Sisku je izradila remek-djelo u sklopu 4. festivala ulične umjetnosti Re: Think Sisak, a sada nam najavljuje novi projekt. Upoznajte Albu Miočev (FOTO: NIkola Čutuk, PIXSELL

"Bersa u kvartu": Zadar ima novi mural

24.06.2019.

Na neuglednom išaranom zidu u ulici Stjepana Radića, obasut pastelnim šarenilom, ovoga tjedna je u čast 85. godišnjice smrti, iznikao Blagoje Bersa!

Završen treći KvartArt festival!

23.06.2019.

Nastupom riječkog rock benda Jonathan završio je u subotu, 22. lipnja KvartArt festival, ove godine pod sloganom "Stvarajmo zajedno"! A stvaralo se od 14. do 22. lipnja ne samo na Voštarnici u sklopu stare vojarne koja bi prema najavama trebala "udomiti" Centar za mlade, već i na Bilom Brigu. Tako se po prvi put ovaj sada već tradicionalni predsezonski događaj proširio i na druge kvartove.