https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

U PETAK SVI NA GLAZBODROM! Za vas sviraju "Lice mista" i "Epilog" - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

U PETAK SVI NA GLAZBODROM! Za vas sviraju "Lice mista" i "Epilog"

16.06.2017.

U petak 16. lipnja održat će treći koncert u sklopu prvog zadarskog urbanog festivala KvartArt – Voštarnica, a na njemu nastupaju dva zadarska izvrsna benda- "Lice mista" i "Epilog". Koncert će se održati na Glazbodromu – igralištu / parkiralištu u sklopu bivše vojarne Stjepan Radić s početkom u 21 sat.

Bend Lice mista nastao je 2011. godine u Preku na otoku Ugljanu. Bend je po svojoj vokaciji akustično orijentiran sa primjesama psihodelije, folka i post- punka, a njegovi članovi su: Frane Marčelić, klavijatura, harmonika, bas gitara; David Košta, vokal, akustična, klasična i električna gitara, harmonika, klavijatura; Ivo Dorkin, bubanj; i Luka Dunatov, klavijatura, perkusije, melodika, harmonika.

Njihova priča počinje s osnivanjem benda Brižno Grilo nakon čijeg raspada nastavljaju u sličnoj postavci i istom konceptu izvođenja pjesama na čakavskom dijalektu praćenom glazbom koja varira od neo- folka do post-punka i psihodelije.

Grunge / rock bend Epilog nastao je 2012. godine u Zadru, a njegovi članovi su Dejan Marcikić, vokal, gitara; Tomislav Jerak, gitara; i Božo Lisica, bas gitara.

Bend je rezultat dugogodišnjeg bavljenja glazbom u nekadašnjim zadarskim bendovima poput Alergije i Jelly Bellya (današnji Sexymotherfuckers).

Već nekoliko puta su nastupali u regiji i rodom gradu, a neki od najistaknutijih nastupa su na WHF-u u Širokom Brijegu i HGF-u u Zaboku. Na lokalnim radio postajama predstavili su se singlom „Navika“ za koji su snimili i svoj prvi spot u suradnji sa Kreathia Studiom iz Zadra, te singlom „Dobar razlog“.

Koncert Lice Mista i Epilog treći je koncert u sklopu festivala KvartArt- Voštarnica u organizaciji Koncertnog ureda Zadar i Grada Zadra.

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10