https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Velika završnica KvartArta donosi koncert Sexymotherfuckersa! - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Velika završnica KvartArta donosi koncert Sexymotherfuckersa!

16.06.2017.

Gdje u subotu navečer? Na završnicu KvartArta, na Glazbodrom u 22 sata, na koncert jednog od najotkačenijih bandova u Hrvatskoj - Sexymotherfuckersa! Ulaz je naravno, slobodan!

Članovi, Ivo Petrić (vokal, kazoo, zvono, megafon), Marin Mrva (vokal, gitara, kazoo), Marino Antišin (bass gitara) i Marko Nakić Njake (bubanj, back vokal) uspješno kombiniraju otkačeni dalmatinski stil s raznim vrstama glazbenih usmjerena, od etna, hard rocka do bluesa. Vrstu glazbe koju sviraju nazivaju „originalni dalmatinski Hop Cup“, a neke od njihovih najpopularnijih pjesama su Ajme meni nije mi dobro, Dido moj, Maslina, Dido je lud… Svojim hitovima i pozitivnom energijom Sexymotherfuckersi će zatvoriti festival koji je za cilj imao revitalizaciju zapuštenih javnih prostora, stvaranje kreativne atmosfere i populariziranje mladenačke umjetnosti.

KvartArt je trajao 16 dana, a publika je mogla uživati u raznim aktivnostima usmjerenim prema mladima u kojima su gostovali brojni edukatori, voditelji, umjetnici i aktivisti.

Svojim znanjem i iskustvom svi su zajedno stvorili kreativnu atmosferu unutar koje su nastale nove ideje, novi projekti i nova poznanstva.

Vidimo se na koncertu jer život je u Kvartu!

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10