Novosti

Informacije o festivalu

Zadarska hip hop ''ura'' uz mashup starog Sheltera, novog Peće i Kampanara

16.12.2022.

Ususret nastupu na festivalu Kvart u parku kod Sfinge, provjerili smo što nam to sprema zadarski hip hop meštar Tomislav Pećarić Pećo.

Na pozornicu stiže kao uvertira triljskoj legendi Grši.

- Evala ekipa, pozivam vas sve na KvArt u novouređeni park Sfinga. Pošto je ostatak Shelter Team-a u inozemstvu u potrazi za boljim životom, solo ću odradit set od 50 minuta, izravan je naš Pećo.

Mashup je to starog Sheltera, novog Peće i Kampanara.

Radi se o mom mog zadnjem projektu sa producentom Shporky-em s Raba. Mislim da nam je ovo idealna prilika za oživit kvart, sa lokalnom ekipom, na urbani način u ovo 'ladno zimsko vrime. Cili event je vanserijski za naš grad, na što smo i navikli od ekipe iz KvArt-a. Zadnji na Voštarnici sa radionicama legendarnog Masta Ac e-a, Koolade-a i Phat Phillie-a bia je vrh. Ne sumnjam da će i ove godine biti drugačije!

Nemamo što dodati osim vidimo se u nedjelju "na Sfingi!"

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!