https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

"Zahuktali" se radovi oko bivše vojarne u ulici Stjepana Radića - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

"Zahuktali" se radovi oko bivše vojarne u ulici Stjepana Radića

12.06.2018.

Od 15. do 23. lipnja ponovo smo u Kvartu: u dnevnom boravku, u skate parku, u Žutinelu, na šetnici. KvartArt ove godine donosi više od 60 aktivnosti za koje su zaslužne brojne udruge i institucije s područja grada

A za organizaciju zaduženi partneri festivala: Grad Zadar, Koncertni Ured Zadar, Gradska knjižnica Zadar, Centar nezavisne kulture i Centar za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti – CINAZ.

Program ovogodišnjeg kvarta ponudit će pregršt šarenila i zanimljivih događanja koji će na devet dana učiniti bivšu vojarnu u ulici S. Radića zonom kreativnosti, vibracije i zabave.

Svakako u Kvartu treba pogledati nove kvartovske intervencije koje će od ove godine krasiti Kvart.

To su pobjednička arhitektonska rješenja ŽUTINEL i ZELENIŠE proizišla s prošlogodišnje “Gradionice” u organizaciji Društva arhitekata Zadar, a koja su dodatno oplemenila i učinila prepoznatljivim prostor Kvarta. Arhitekt Petar Kozina kazao je kako će se na festivalu predstaviti i rezultati nove "Gradionice", usmjerene ovaj puta na Bili Brig. A do tada, moći ćemo uživati u novom ruhu kvarta, u kojem ovih dana intenzivno traju radovi.

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10