https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Započeo treći KvartArt festival! - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Započeo treći KvartArt festival!

15.06.2019.

Kvartart festival, ove godine jednostavno - KvART, započeo je u petak na prostoru nekadašnje vojarne čiji će dio jednom postati Centar za mlade. A prvi dan donio je pravu malu eksploziju stvaralaštva.

Izložba Marina Franića, aka Blind Artista, svih je iznenadila originalnim postavom. Njegove radove do sada su mnogi pratili na društvenim mrežama, u leksikonima, udžbenicima, kreirao je i ilustracije za pivo i vino, ali kada se njegova "Tvornica mašte" pojavila na jednom mjestu, to je nešto zaista fascinantno.

Naziv izložbe sugerira mnogo - "Nema odrastanja, nikad više". Bajkovito i snovito. Neki radovi u akvariju, neki u krletkama... Franićev ilustratorski svijet odavno je prešao sve granice ''zadanog i pravilnog'', njegove igre materijalima i uklapanje poezije u likovnost posebno su zanimljive i kada pjeva o škoju i kada se bavi nekim egzistencijalnim temama. 

A da se uklapaju u KvArt svakom svojom gestom, rječju i entuzijazmom pokazali su članovi Drame Plus.

Zadarski ansambl pod mentorstvom Vinka Radovčića privukao je publiku u "Menzu" - skate park u sklopu stare vojarne koja je postala "Životinjska farma" Georgea Orwella. 

Legendarni stil benda Svemirko nastavio je pružati dobru vibru na KvArtu. Jedna od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana već je nastupila jednom u Zadru, u Nigdjezemskoj, koja se i nalazi unutar "KvArta", a njihov avangardni pristup glazbi ludim ritmom i otkačenim tekstovima osvojio je publiku i ovaj put.

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10

predicting and / or using the style for the intervals can be described as have in luxury breitling avenger hurricane replica.copy rolex datejust m279381rbr 0004 rolex calibre 2671 ladies around 12mm two tone forum demands upon continuously discovering.