https://www.traditionrolex.com/10

https://www.traditionrolex.com/10

Zovi čovika. I stiže! Vojko V nastupa na KvArt festivalu u Zadru - KVART

Novosti

Informacije o festivalu

Zovi čovika. I stiže! Vojko V nastupa na KvArt festivalu u Zadru

26.06.2023.

Regionalno popularni splitski reper i glazbeni producent Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a od 2018. izuzetno je uspješan u nastavku solo karijere.

Vojko V, vodeće regionalno hip-hop ime, čiji glazbeni životopis sadrži šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu i stotine koncerata diljem regije, , a uz prvi album “Vojko” iz 2018., objavio je drugi dio najavljene albumske trilogije - novi album „Dvojko“.

Regionalno popularni splitski reper i glazbeni producent Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a od 2018. izuzetno je uspješan u nastavku solo karijere.

Već je svojim prvim albumom iz 2018., jednostavnog naziva „Vojko“, postao jedno od središnjih nosioca aktualne pop kulture. Svima poznati singlovi s albuma su „Ne može", "Zovi čovika", "Pasta Italiana" i "Kako“. Prvi album 2019. je Vojku V donijelo čak tri prestižne nagrade "Porin" - za album godine, najbolji album klupske glazbe, i najbolje muško vokalno izvođenje.

Na novom po redu drugom albumu „Dvojko“ već je buknulo nekoliko hitova – Mamacita, Ela, Evo me opet... Ako ste mislili da je liveom prvog albuma "Vojko" napunio i razulario koncertne prostore, niste spremni na ludilo koje slijedi na koncertima diljem regije kad krene Vojkov "Tour Life", počne "Bunga Party", poteče "Vino", a niz usne skliznu svi "Dvojkovi bengeri". Album “Dvojko” nastavak je albumske trilogije započete albumom “Vojko” iz 2018.

Album, koji je završio i na listi najprodavanijih albuma, uz ranije predstavljene singlove “Moja lipa”, “Umoran”, “TT-33”, “Evo me opet” i “Saborska penzija” donosi još devet potpuno novih pjesama. “Koja je poveznica Šerbedžije i Šukera”, “Kako je Rihanna nadahnula Vojka” i “Što je iduće u njegovom tour lifeu?” imat ćemo priliku čuti i uživo.

Vojko V nastupa u nedjelju 2.7.2023. od 22h, što je ujedno i završnica festivala KvartArt-a! Afterparty by DJ Shpela.

Vojko V i Silent party za finale KvArt festivala

03.07.2023.

Posljednja večer KvArt festivala bila je itekako "užgana"! Vojko V, najpopularniji reper i društveni komentator u Hrvatskoj, pobrinuo se za sjajnu atmosferu u "Dnevnom boravku", a zabava je nastavljena na Silent partyu u skate parku Menza.

Hiljson Mandela u Zadru: Niste normalniii !

02.07.2023.

Kvart Zadar, niste normalniii, poručio je Hiljson Mandela s pozornice na Vošti u subotu gdje je publika ovom najpopularnijem dečku sa zagrebačke Trešnjevke pokazala da "trap nije umro".

Drugi dan KvArta: Mladi i aktivizam, žensko pismo, klinika Denisa Kataneca

01.07.2023.

Drugi dan KvArta u fokus je stavio mnogo toga, a mi vam donosimo izvješće!

https://www.traditionrolex.com/10