Novosti

Informacije o festivalu

Circo art poslijepodne u Kvartu: Vratolomije i trening snage

19.06.2018.

Udruga za scensku umjetnost "Circo Art" predstavila je na KvartArtu radionice na otvorenom.

Dnevni boravak uskoro je postao prava pozornica nalik onoj u talent show emisijama. Voditeljica Circo arta Xiomara Ratković i družina mališanima su pružili priliku za nevjerojatne pokrete i vratolomije. Sigurnost prije svega, naravno, no adrenalina nije nedostajalo.

Zadrani su upoznali rad Circo arta i putem predstava u kazalištu koje su uvijek dobro posjećene. 

Udruga "Circo Art" osnovana je 2013. godine i već iza sebe ima nekoliko individualnih izvedbi osnivačice Udruge Xiomare Ratković, zatim sada već poznati duet s Kristinom Lisicom na Super Talent Show-u 2016.

Tzv. acro yoga kojom se udruga bavi zavladala je i na KvartArtu!

Mural Valentina Radmana kao uspomena na ovogodišnji KvartArt

27.06.2018.

Odnedavno u ulici Stjepana Radića boravi jedna lijepa dama. Zapazit će je i građani i turisti. Riječ je o novom muralu Valentina Radmana! :)

Centar za mlade više nije "priča u oblacima"

24.06.2018.

O Centru za mlade mnogi novinari u Zadru pišu gotovo 15 godina. Ovaj je projekt uvijek ''visio u zraku'', ali priča se pokrenula u jednom novom smjeru. Centar za mlade možda nije pitanje dana, ali gotovo je s čekanjem. Gdje ima volje, ima i načina.

Uz roštiljadu i Kawasaki 3P završio ovogodišnji KvartArt festival

24.06.2018.

Subota, 23. lipnja, ujedno je bila i posljednji dan Festivala zadarske urbane kulture, KvartArt. Posjetio ga je i zadarski gradonačelnik Branko Dukić.