Novosti

Informacije o festivalu

"Zeleni plamen" na Kvartu: Oni žive za fantasy i SF!

22.06.2018.

Društvene igre, fantasy, sf, ma tko se još time bavi? U Zadru postoji ekipa koja se okuplja u udruzi pod nazivom Zeleni plamen i pridružila se KvartArtu.

Udruga promiče sve vrste društvenih igara, a posebno one za ljubitelje fantasya. Čitateljski klub Udruge Zeleni Plamen okuplja se jednom u mjesecu, kako bi u ležernoj atmosferi razgovarali o odabranom naslovu iz svjetova fantastike i znanstvene fantastiku.

U prostorijama udruge CINAZ nedavno su obilježili Međunarodni dan društvenih igara.

U Gradskoj knjižnici Arbanasi nedavno su pokrenuli ''pustolovine uz zmajeve i tamnice''. Vrijedni i maštoviti GM/DM-ovi, s pripremljenim scenarijima i karakterima dočekali su one koji se prvi put upuštaju u svijet gejmanja. Dakako, slobodni ste i donijeti svog karaktera i lako se prilagoditi scenarijima.

Mural Valentina Radmana kao uspomena na ovogodišnji KvartArt

27.06.2018.

Odnedavno u ulici Stjepana Radića boravi jedna lijepa dama. Zapazit će je i građani i turisti. Riječ je o novom muralu Valentina Radmana! :)

Centar za mlade više nije "priča u oblacima"

24.06.2018.

O Centru za mlade mnogi novinari u Zadru pišu gotovo 15 godina. Ovaj je projekt uvijek ''visio u zraku'', ali priča se pokrenula u jednom novom smjeru. Centar za mlade možda nije pitanje dana, ali gotovo je s čekanjem. Gdje ima volje, ima i načina.

Uz roštiljadu i Kawasaki 3P završio ovogodišnji KvartArt festival

24.06.2018.

Subota, 23. lipnja, ujedno je bila i posljednji dan Festivala zadarske urbane kulture, KvartArt. Posjetio ga je i zadarski gradonačelnik Branko Dukić.